Kerstborrel en nieuwjaarsreceptie met inspiratiespreker

Feestelijke speech bij de kerstborrel en nieuwjaarsreceptie

Een inspiratie spreker voor bij de kerstborrel of nieuwjaarsreceptie van je bedrijf, ondernemersvereniging of businessclub kan de kers op de taart zijn. En je kunt motivational speaker Rob Wuijster hiervoor boeken. De periode van de feestdagen is maar kort. Dus zorg dat je bijtijds reserveert.

kerstborrel spreker Rob Wuijster inhuren

Feestelijke speeches

Deze feestelijke speeches kunnen ook via Zoom

Boek een feestelijke speech om de kerstborrel of nieuwjaarsreceptie van je ondernemersvereniging, businessclub of bedrijf op te luisteren!

Spreker bij de kerstborrel


Feestelijke speech

Boek een feestelijke speech om de kerstborrel van je ondernemersvereniging of businessclub op te luisteren!

Kerstborrel

Wil je de leden van jullie ondernemersvereniging tijdens jullie kerstsamenkomst in een fijne sfeer iets leuks aanbieden waar ze ook nog iets van opsteken? Als het antwoord “ja” is, lees dan verder!

Zoek je als ondernemersvereniging naar ideeën voor de kerstborrel?

Ben je hiermee bezig of zit je te denken om een kerstfeest met borreluurtje te organiseren? Is er voor Kerst al een borrel gepland en weet je niet hoe je deze precies wilt invullen?

Kan ook online met Zoom

Kerstborrel

Maak van het kerstfeest een onvergetelijke bijeenkomst. Om een kerstbijeenkomst speciaal te maken zul je iets naast je borrel moeten doen.

Een mogelijkheid is om een spreker te boeken. Maar niet elke spreker is geschikt voor een kerstborrel om de eenvoudige reden dat het onderwerp zich daar voor niet leent. Het onderwerp moet voor een kerstborrel een beetje luchtig zijn.

Daarnaast moeten het karakter, persoonlijkheid en de presentatiestijl van de spreker zich daar ook voor lenen. Vooral tijdens een kerstborrel is plezier, vrolijkheid, gezelligheid en een optimistische stemming belangrijk.


Speciaal voor de kerstborrel

Ik heb een speciale presentatie voor de kerstborrel ontwikkeld. Het doel van deze presentatie is om de ondernemers een plezierige avond aan te bezorgen.

Het gaat mij er om dat ze het tijdens de presentatie fijn hebben en er met een goed gevoel aan terug denken. Daarnaast wil ik dat ze ook iets nuttigs meekrijgen waardoor ze als ondernemer een beter resultaat kunnen behalen.

Inhoud en plezier

Zoals eerder aangeven zijn twee dingen erg belangrijk tijdens de kerstborrel.

  • De inhoud moet goed en nuttig zijn.
  • En de sfeer moet ontspannen en fijn zijn.

De presentatie gaat over de mindset van de ondernemers. Ik maak de ondernemers bewust en laat ze ervaren dat de gedachten die ze hebben een grote invloed op het resultaat hebben. En ik geef een groot aantal manieren aan over hoe ze zelf hun eigen gedachten kunnen beïnvloeden waardoor ze als ondernemer een beter resultaat kunnen behalen.

Luchtig

Misschien denk je nu: dat is toch geen luchtig onderwerp!

Maar door de manier en wijze van presenteren is de prestatie luchtig en plezierig om te volgen. Ik gebruik veel interessante, motiverende en inspirerende verhalen. En veel herkenbare en aansprekende voorbeelden. De ondernemers worden bewust betrokken bij de presentatie, er is veel interactie!

De presentatie is geschikt voor elke ondernemer, zowel met als zonder personeel. De reden dat de presentatie voor zowel ondernemers en zzp’ers geschikt is, is omdat het over je eigen gedachten als ondernemer gaat.

Kerst PowerPoint presentatie

(Geen PowerPoint bij een online speech)

Ook de PowerPoint-presentatie is aan de kerstborrel aangepast.

Op mijn PowerPoint presentaties staat nauwelijks tekst want daar zit niemand op te wachten. Het verschil met mijn andere presentaties is dat de afbeeldingen aan deze kerstperiode zijn aangepast.

Neem vrijblijvend contact met me op als je naar een leuke invulling voor je kerstborrel zoekt. De presentatie is ideaal voor je kerstborrel bij je ondernemersvereniging en businessclub. Luchtig, leerzaam, motiverend, inspirerend en plezierig om te volgen.

Aangezien de periode waarin kerstborrels gehouden worden relatief kort is, is het raadzaam om me snel te boeken. Neem gerust contact met op als je nog vragen hebt.

Feestelijke speeches

Bij de kerstborrel en de nieuwjaarsreceptie

Spreker bij de nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Boek een boeiende spreker voor jullie nieuwjaarsreceptie. Een nieuwjaarsreceptie met spreker Rob Wuijster is beslist een succes!

nieuwjaarsborrel met rob wuijster

Boeiende spreker nieuwjaarsreceptie

Wil je als ondernemersvereniging of businessclub van je nieuwjaarsreceptie een groot succes maken? Ben je op zoek naar iets anders? Wil je jullie leden iets aanbieden dat ze leuk vinden en waar ze ook echt iets aan hebben? 

Wil je tijdens de nieuwjaarsborrel een plezierige,  inspirerende en motiverende sfeer creëren? Overweeg eens om voor dit evenement een spreker te boeken.

Nieuwjaarsreceptie met spreker Rob Wuijster

Als spreker vindt ik twee dingen erg belangrijk. Het eerste is dat elke ondernemer zich tijdens de presentatie vermaakt en met plezier aan het evenement terugdenkt. Ten tweede is het van belang dat elke ondernemer kennis opdoet.   

Tijdens een nieuwjaarsborrel zijn gezelligheid en plezier belangrijk. Daarom moet een presentatie bij de nieuwjaarsborrel leuk zijn. Hier speel ik op in door mijn manier van presenteren. De manier waarop je als spreker presenteert heeft er grote invloed het publiek de presentatie als plezierig ervaart of niet.

Nieuwjaarsreceptie met spreker Rob Wuijster

Boeiende spreker nieuwjaarsreceptie

Het is ook belangrijk dat de presentatie iets toevoegt. De ondernemers moeten er iets van opsteken  waardoor ze als ondernemer gunstige resultaten kunnen behalen en aan het denken worden gezet. Evengoed blijft de presentatie luchtig en prettig om te volgen.

Nieuwjaarsreceptie met verhalen en voorbeelden

Tijdens het presenteren maak ik gebruik van motiverende, inspirerende, boeiende en interessante  verhalen.  Daarnaast gebruik ik aansprekende en herkenbare voorbeelden om de boodschap goed over te brengen. De verhalen en voorbeelden gaan over ondernemers, sporters en ik vertel ook over mijn eigen ervaringen.

Er zal veel interactie plaatsvinden. Hierdoor raakt het publiek betrokken bij de talk.

Toekomstgericht en met perspectief

Vooral tijdens de nieuwjaarsborrel is het belangrijk dat de focus ligt op de toekomst, op kansen en op mogelijkheden. Het is immers de start van een nieuw kalenderjaar.

Jouw gedachten als ondernemer

Het onderwerp gaat over jouw gedachten als ondernemer. De resultaten die je als ondernemer behaalt, worden voor een groot gedeelte bepaald door de gedachten die je hebt. Ik laat ondernemers dit ook ervaren. Vervolgens gaan we het hebben over manieren om je eigen gedachten te beïnvloeden om betere resultaten te krijgen.

Omdat het over de mindset van de ondernemer gaat is de presentatie geschikt voor ondernemers met en zonder personeel. De speech is dus ook geschikt voor zzp’ers.

PowerPoint

(Geen PowerPoint bij een online speech)

Tijdens de presentatie maak ik gebruik van PowerPoint. Op een sheet staan vaak één woord en een afbeelding om de boodschap beter te laten overkomen.

Daarnaast onderscheid deze PowerPoint zich van andere presentaties doordat de presentatie specifiek  is aangepast aan het nieuwe jaar en de nieuwjaarsbijeenkomst.  

Kerstborrel en nieuwjaarsreceptie

Nu reserveren

Nu reserveren

De periode waarin kerstborrels en nieuwjaarsrecepties gegeven worden is beperkt! Het is daarom slim om me vroegtijdig te boeken.

Neem contact met me op als je een aangename en aantrekkelijke invulling voor bij de nieuwjaarsreceptie zoekt. Een neem gerust ook contact met me op als iets niet helemaal duidelijk is of  als je nog vragen hebt.

Ik ben een inspirende spreker. Als je nog voor nieuwjaar met me wilt netwerken op LinkedIn vind ik dat leuk!

Rob Wuijster Topmeeting
Rob Wuijster

Motiverend – Inspirerend– Energiek – Doelgericht

fijne feestdagen