coronaproof online

Nederlandse motivational speaker online motiveert jouw publiek met een korte speech vanaf 30 minuten.

Coronaproof online optreden.

Duur van de presentatie: vanaf 30 minuten.

Prijs vanaf €250 euro excl. btw

LIVE presentaties

De inspiratiesessies vinden online plaats. Ik geef de presentaties LIVE en je hebt dus rechtstreeks contact met me! Het zijn geen video opnames!

  • 30 minuten €250,-
  • 45 minuten €500,- 
  • 60 minuten €750,- 

Nog langer dan een uur? Neem dan contact op

* Bedragen excl. 21% btw. 

Nederlandse motivational speaker online

Als Nederlandse motivational speaker online kan ik je team motiveren en inspireren.

Wil je je collega’s, medewerkers en team(s) een positieve boost geven en motiveren? Zou je ze willen enthousiasmeren en meer kracht, energie, hoop en geloof geven? Wil je dat ze met volle overgave hun werk doen en de doelstellingen nastreven? En zou je willen dat ze er echt helemaal voor gaan en weer zin en energie krijgen? Wil je dat ze een hecht team blijven vormen en weer het ‘’wij’’ gevoel krijgen?

Inspiratie en motivatie

Ik heb speciaal voor deze situaties korte interessante, boeiende en inspirerende talks gemaakt. Elke talk is motiverend en inspirerend en elke speech is plezierig om te volgen. Mijn speeches zetten je aan het denken en je krijgt concrete handvatten aangereikt.

Een afspraak is zo gemaakt!

Nederlandse motivational speaker online

Wil je me boeken voor een online presentatie? Bel me en na vijf minuten is de presentatie gepland. Tijdens het telefoongesprek stel ik een aantal vragen over het doel van de presentatie en over de luisteraars. En we checken of de presentatie bij de opzet past. En als je over het thema twijfelt kunnen we het ook hebben over welke presentatie het meest geschikt voor je bedrijf is.

Tarief

Deze motiverende online presentaties duren elk een vanaf half uur en kosten vanaf €250,- per stuk excl. 21% btw.

Vervolg webinars

Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld elke twee weken of elke maand gedurende een bepaalde periode een presentatie te boeken. Dan houd je je team scherp! Over elk thema kan ik een groot aantal verschillende webinars geven. 

Onderwerpen LIVE online speeches

Ik kan je mensen motiveren rond verschillende thema’s

Ik kan je mensen motiveren en inspireren rond verschillende thema’s die jij zelf kunt kiezen. Hieronder kun je lezen over de thema’s van mijn speeches.

Nederlandse motivational speaker online

Teambuilding

Je kunt Rob boeken voor deze inspiratiesessie van een half uur. Team Leisure deed het en had er geen spijt van.

Inspiratiesessie: Teambuilding


teambuilding
Zwitserse nationale heren hockeyteam

Teams met een hechte teamsynergie ontwikkelen zich sneller.  Ze worden beter en beter en behalen optimale prestaties. De teamleden en het team stijgen boven zichzelf uit en zijn moeilijk te verslaan! Teamleden ervaren dat het een eer is om een teamlid te zijn.

Tijdens de presentatie reik ik concrete technieken aan waarmee je een hechte teamsynergy kunt ontwikkelen waardoor de spelers voor elkaar en voor het team door het vuur gaan en ongekende prestaties kunnen behalen.

Teambuilding is een dynamisch proces en het team doorloopt voortdurend een aantal fases. Ik vertel je hoe je als leidinggevende in elke fase kunt handelen.

logo team leisure

Team Leisure: Geweldige positieve energie

Rob had mij en het team vanaf de eerste seconden gegrepen. Geweldige positieve energie. Echt een aanrader!

Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je fantastische energie en inzichten vanmorgen.

Ik spreek namens ons allen als ik zeg dat we onafgebroken en helemaal in je verhaal zaten. Jouw presentatie sloot naadloos aan op onze teamsessie. Oprecht spot-on!

Mocht je een keer in het Zeeuwse zijn ben je altijd van harte welkom bij ons nieuwe kantoor. De koffie ‘staat klaar’.

Tot ziens! Met enthousiaste groet, namens het gehele team.

Alexander Snoodijk, Team Leisure

voetbal

Interessante webinar met nuttige tips👍🏻

Webinar waarin Rob op een enthousiaste manier veel goede tips gaf hoe je een sterk team kan smeden.
Ebbo

Nederlandse inspirerende spreker online

Gedachten zijn krachten

Inspiratiesessie: Gedachten zijn krachten


gedachten zijn krachten
Populairste speech

Ik laat je ervaren dat de gedachten die je hebt een grote invloed op het resultaat hebben.

Wil je een ander resultaat? Denk dan net even anders! In deze speech reik ik je meerdere manieren aan om zelf je eigen gedachten te beïnvloeden waardoor je net even anders gaat handelen, waardoor je een ander resultaat krijgt!

Hierdoor kun  je je doelen bereiken, je dromen verwezenlijken, moeilijkheden oplossen en uitdagingen aangaan! 

‘Our thoughts and imagination are the only real limits to our possibilities.”

Gedachten zijn krachten
ovap

Ellen Hosmus OVAP: Ik krijg gelijk heel veel energie

Ik krijg gelijk heel veel energie als Rob Wuijster van start is gegaan met zijn verhaal. Ondanks dat we het dan nu even noodgedwongen via beeldscherm moeten doen, kan ik me vinden in de opmerkingen, tips en tricks die hij verteld over het onderwerp mindset!

Heel veel weet je en herken je van wat hij vertelt, maar je wordt weer even wakker geschut zo op de bank! Door voorbeelden weet je precies waar je op kan letten, maar ook kan gaan toepassen. Door een bepaalde manier van vertellen, ontstaat er een interactie tussen beeldscherm en Rob! Hij daagt je uit om deel te nemen aan het onderwerp!

Genoten van de avond en met een brok energie de volgende dag tegemoet! Bedankt voor je inzet


bni de gouwe

BNI de Gouwe: Makkelijke prater en een goed verstaander

Rob heeft voor het ondernemersnetwerk van BNI de Gouwe online een masterclass verzorgt over de do’s & don’ts van winnende teams. Op de vroege ochtend hield hij iedereen geboeid met zijn tomeloze energie, aansprekende voorbeelden en interactie met het publiek. Op een laagdrempelige manier deelt hij in een rap tempo vele inzichten. Door het verhaal …

BNI de Gouwe: Makkelijke prater en een goed verstaander Lees verder »

laury traksel

Laury Traksel-Janssen: Je krijgt wat je vraagt, niet meer

“Je krijgt wat je vraagt, niet meer”, een treffende quote van Rob Wuijster die presenteerde over de “Gedachten zijn je krachten” bij de ontbijtsessie van Business Sociëteit Morgen. Hij nam ons – op een enthousiaste manier – mee in de kracht van “mindset” en de stappen die jezelf kunt zetten voor transformatie. Welke doelen wil je bereiken? Wat zijn …

Laury Traksel-Janssen: Je krijgt wat je vraagt, niet meer Lees verder »

ZZPijl

ZZPijl: Enorm genoten

Ik heb enorm genoten van de lezing “gedachten zijn krachten” van Rob Wuijster. Rob vertelt vol passie en overgave over de theorie gelardeerd met verhalen uit de praktijk. Het verhaal was helder en verwees naar de dagelijkse praktijk waardoor je er goed je voordeel mee kunt doen in de ontwikkeling van jezelf maar ook die van je bedrijf. Hartelijk dank Rob voor de nieuwe inzichten.

Ton Soons

Ton Soons: enthousiasme, inspiratie, kennis en passie

Ik had het geluk de lezing ‘Gedachten zijn krachten’ van Rob Wuijster te mogen bijwonen. Rob spreekt als een krachtige symfonie van enthousiasme, inspiratie, kennis en passie.
Helder en herkenbaar laat hij je ervaren hoe jij jouw gedachten kunt transformeren in werkelijke krachten. Al luisterend voelde ik het geloof in eigen kunnen en de mogelijkheden voor mijn bedrijf toenemen.
Met een grote glimlach en vol energie toog ik huiswaarts. En ik heb er nog steeds profijt van.

Ruud Verschoor

Ruud Verschoor: Volledige aandacht van het publiek

Vanaf het moment dat Rob startte met zijn enthousiaste presentatie had hij de volledige aandacht van het publiek. Het was een inspirerend verhaal over de kracht van je gedachten en hoe je jezelf en anderen een winnaarsmentaliteit kunt geven. Rob wisselt de theorie en praktijk goed af en onderbouwt zijn verhaal met pakkende voorbeelden. Dit …

Ruud Verschoor: Volledige aandacht van het publiek Lees verder »

eugenie landburg

Eugénie Landburg: Rob weet als geen ander de aandacht van de groep vast te houden

Ik heb een workshop ‘Gedachten zijn je krachten’ van Rob Wuijster bijgewoond. Rob weet als geen ander de aandacht van de groep vast te houden.Zijn positieve energie, open vriendelijke doch doortastende manier van communiceren, presenteren en motiveren is immens. Van harte aanbevolen dus.

zzp Houten

Zzp Houten: goeie peptalk

Waarin een kleine man groot kan zijn. Ondernemen is soms ook topsport.
Daarom hebben we als zzp-vereniging Rob Wuijster uitgenodigd voor zijn motivatiespeech: ‘Gedachten zijn (je) krachten’.
Want iedereen kan op zijn tijd wel een goeie peptalk gebruiken. Ook ondernemers.
Rob deed dat op overtuigende wijze en liet ons zien dat je meer kunt bereiken dan je soms denkt, want het is all in the mind… Meer klanten, meer omzet, meer winst. Just believe it!

Owen van Oers

Owen van Oers: Praktische tips

Rob vertelde op enthousiast zijn verhaal. ‘Gedachten zijn krachten’… we weten allemaal dat we bergen kunnen verzetten door anders, positief te denken. Maar: hoe doe je dat? Rob geeft je praktische tips om daarmee verder te komen. Waardevol! Zeker in combinatie met zijn ervaring als hockeybondscoach. Onder zijn leiding werd de Zwitserse hockeyploeg derde op de Europacup zaalhockey in Santander in 2003.

Gert Boonen, LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello

Rob Wuijster heeft een presentatie gehouden over De kracht van gedachten tijdens de tweede LOOT thema-avond van dit schooljaar. Onze gedachten, zowel positieve als negatieve, zijn van invloed op ons doen en laten. In het geval van sporters kunnen negatieve gedachten zeer nadelig zijn voor hun sportprestaties. Belangrijk dus om hier iets aan te doen. Op een …

Gert Boonen, LOOT-coördinator Veluws College Apeldoorn en Twello Lees verder »

rugby logo

Nederlandse Rugby Bond: groot motivator

Beste Rob, Namens de gehele staf van het Nederlands rugby team onder 18 jaar willen wij jou bedanken voor de bijdrage die jij dit seizoen hebt geleverd. Als groot motivator heb jij onze groep een aantal mentale sessies gegeven. De kracht van de gedachten! We hebben de samenwerking positief ervaren. Je staat open voor ideeën …

Nederlandse Rugby Bond: groot motivator Lees verder »

topsport talent school

Topsport Talentschool RSG ′t Rijks: Ik wil hiermee aan de slag!

Op woensdag 11 december hebben we, als Topsport Talentschool RSG ′t Rijks, één van de jaarlijkse twee Themabijeenkomsten voor onze (aspirant) LOOT-leerlingen gehad. Elke keer is het een ander thema, gerelateerd aan Topsport, dat gepresenteerd wordt aan onze sporttalenten. Deze keer was het Rob Wuijster die een presentatie gaf over het mentale aspect dat natuurlijk …

Topsport Talentschool RSG ′t Rijks: Ik wil hiermee aan de slag! Lees verder »

Nederlandse inspirerende spreker online

Winnaarsmentaliteit

Inspiratiesessie: creëren van een winnaarsmentaliteit


Een sportteam dat technisch en tactisch zwakker is kan van een veel sterker winnen! Hoe? Door een brandend verlangen te hebben om te winnen!

Met het hebben van een winnaarsmentaliteit  kun je je tekortkomingen compenseren.

En een topteam kan alleen optimaal presenteren wanneer de teamleden echt willen winnen!

Tijdens deze presentatie vertel ik hoe ik bij mijn teams een winnaarsmentaliteit en een brandend verlangen om te winnen ontwikkelde. 

Als bondscoach en mentalcoach heb ik gewerkt met topsporters en topsporteams. O.a. met het Zwitserse nationale heren hockeyteam. Topsporters hebben een aantal kenmerken: ze staan open voor andere manieren en bedenken een andere aanpak om betere resultaten te verkrijgen. Lees meer >>


BV Leiden: Inspirerende presentatie

Rob heeft voor BV Leiden, de Leidse ondernemersvereniging, de presentatie ‘Creëren van een winnaarsmentaliteit’ gegeven. Een inspirerende presentatie waar hij mooi de link legde tussen ondernemen en topsport en wat ondernemers van topsporters kunnen leren.

Met heel veel voorbeelden, zowel uit de sport als uit het bedrijfsleven. Rob is een fijne verteller en weet zelfs een online presentatie interactief te maken. Een aanrader voor iedereen die wil groeien (als ondernemer of op persoonlijk vlak) en lessen wil leren uit de sportwereld.

Marjolein Hettinga

Nederlandse inspirerende spreker online

Winnend coachen

Inspiratiesessie: Winnend coachen


In deze presentatie vertel ik je o.a. over mijn vak als bondscoach!

En ik vertel verhalen over hoe ik spelers motiveerde en zelfvertrouwen gaf en van een groepje sporters een hecht team maakte. Ik geeft je inzicht in mijn manier van coachen.

Ook vertel ik wat de kwaliteiten en tekortkomingen van Nederlandse sportteams zijn en hoe ik hierop insprong toen ik met Zwitserland tegen Nederland speelde! Ik vertel ook nog over de verschillen tussen vrouwenteams en herenteams en of het nemen van strafschoppen echt een lot uit de loterij is.

winnend coachen en leidinggeven - nederlandse motivational speaker online

Als voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en als coach van twee teams op drie Europa cups voor clubteams heb ik veel ervaring met coachen en leidinggeven. Lees meer >>


Nederlandse motivational speaker online

Je kunt meer bereiken dan je denkt

Je kunt meer bereiken dan je denkt


Dit is het verhaal van hoe ik bondscoach werd van het Zwitserse nationale heren hockeyteam terwijl ik niets anders had dan een brandend verlangen en een plan.

Want ik had nog nooit gehockeyd ….

Toch blijkt dit te kunnen want na 7 jaar was ik bondscoach van Zwitserland.

Nederlandse motivational speaker online

Live presentaties

Ik geef de presentatie LIVE

Motiverend – inspirerend – energiek – doelgericht

Spelregel van deze corona-proof webinars

Er mogen geen opnames van de presentaties gemaakt worden. En de presentatie mag niet openbaar gemaakt worden. Je mag wel screenshots tijdens de presentatie maken. En deze mogen op de social media en op jullie website geplaatst worden.


Ik ben een inspirerende spreker en ik vind het leuk als je met me wilt netwerken opLinkedIn.Ik ben een inspirerende spreker en ik vind het leuk als je met me wilt netwerken opLinkedIn.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker