Afzeggen van trainingen in de amateursport

Afzeggen van trainingen *download*

Afzeggen van trainingen in de amateursport. Dat herkent iedere trainer en iedere coach. Het is het onderwerp van het gratis e-book dat je hier kunt ophalen.

Afzeggen van trainingen in de amateursport

Veel trainers en coaches hebben bij bijeenkomsten aangegeven dat ze het vreemd en raar vinden dat spelers bij de trainingen niet altijd aanwezig zijn. En zelfs ook bij wedstrijden niet altijd aanwezig zijn.

Ik vind dit ook vreemd en ik heb er een visie op ontwikkeld waar jij als trainer je voordeel mee kunt doen. In dit gratis e-book kun je mijn visie als voormalig bondscoah lezen op het afzeggen van trainingen lezen.

Het is vaak ook moeilijk om afzeggingen te beoordelen. Ook hier ga ik op in in deze gratis download. Dit helpt om onderscheid te maken tussen smoesjes om een training af te zeggen en overmacht situaties.

Rob Wuijster

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam

Afzeggen van trainingen

Je kunt Afzeggen van trainingen hier gratis downloaden. Daarna mailen we je als er een nieuw artikel over sport op het blog gepubliceerd is.


Ons privacy beleid

Wuijster Top Meeting Presentaties gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om per e-mail contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Nadat je je inschrijving bevestigd hebt krijg je de mogelijkheid om ons te laten weten waarover en op op welke manieren je - naast e-mail - van ons zou willen horen.

We gebruiken MailChimp als onze ditigale marketingtool. Door dit formulier te versturen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Afzeggen van trainingen in de amateursport

Afzeggen van trainingen *download* was last modified: by