Winnend coachen en leidinggeven

winnend coachen en leidinggeven

Winnend coachen en leidinggeven: als voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en als coach van twee teams op drie Europacups voor clubteams heb ik veel ervaring met coachen en leidinggeven. En ik heb samen met het team en begeleidingsteam goede resultaten bereikt! Dit terwijl Zwitserland een dwerg onder de hockeylanden is.

Leidinggeven en coachen bestaat uit veel verschillende facetten. Ik heb geanalyseerd hoe het komt dat ik met veel teams grote successen heb behaald. En ik heb gekeken wat andere succesvolle coaches gedaan hebben waardoor ze succes hebben gekregen. Dit heb ik samengevoegd en ik noem dit Winnend coachen.

Swiss hockey

Winnend coachen en leidinggeven

Wat interessant is, is dat het accent bij Winnend coachen op een relatief klein aantal zaken ligt. Focus je tijdens het coachen en leidinggeven op deze accenten en je zult zien dat je team beter gaat presteren. 

Een aantal accenten bij Winnend coachen zijn: het creëren van de juiste sfeer, het vormen van een hecht team en er voor zorgen dat alle neuzen in de juiste en dezelfde richting wijzen. Daarnaast is het van groot belang dat iedereen gefocust is en zich in dienst stelt van het team zonder zijn eigen identiteit, kwaliteiten en kenmerken te verliezen.

Winnend coachen en leidinggeven: Chinese schotelmagiër.

De Chinese schotel magiër

Winnend coachen en leidinggeven

Een ander belangrijk aspect is dat alle opdrachten en taken duidelijk moeten zijn en dat er voortdurend op een hoog en intensief niveau gecommuniceerd moet worden. Ook is het van groot belang dat iedereen de intentie heeft om voortdurend zichzelf en het team te ontwikkelen.

Jij als coach en leidinggevende moet er voor zorgen dat de voorwaarden om goed te presteren aanwezig zijn. En jij als coach en leidinggevende moet voortdurend sturen om optimale prestaties met het team te behalen.


Online meeting Winnend coachen en leidinggeven

De online presentatie “Winnend coachen en leidinggeven” is bedoeld voor trainers en coaches van teamsporten zoals voetbal. Tijdens deze meeting vertel ik veel boeiende en interessante verhalen om de boodschap te verduidelijken. En ik geef eenvoudige en praktische toepasbare technieken om meer rendement uit het team te halen.

Tijdens de online meeting vertel en leer ik je hoe je het beste uit je team kunt halen zodat het team boven zichzelf uitstijgt waardoor het team optimale resultaten behaalt!


Mensen ervaren deze online meeting als:

Krachtig

Motiverend

Energiek

En het zet ze aan het denken

Interesse: zet je naam op de lijst


Daarnaast kun je me voor een soortgelijke presentatie als deze naar jullie locatie laten komen. Dat is de presentatie over leiderschap en coaching.

Je kunt me hier vinden op LinkedIn en nodig me gerust uit als je dat wilt.


Evenementen

We hebben nog veel meer evenementen, die noemen we sportmeetings. Hier kun je de andere sportmeetings vinden. Soms met KNVB licentiepunten.

presentaties voor amateur voetbal verenigingen

Presentaties voor amateur voetbalverenigingen

Mijn motivational sport speeches voor amateurvoetbalverenigingen worden goed ontvangen door voetbaltrainers en voetbalcoaches.

Lees meer over deze presentaties >>

Winnend coachen en leidinggeven was last modified: by

Je bent hier: Home » Events » Winnend coachen en leidinggeven


Winnend coachen en leidinggeven was last modified: by