Wil je 2 KNVB licentiepunten halen?

wil je 2 knvb licentiepunten halen

KNVB licentiepunten: ben je een voetbaltrainer en/of een voetbalcoach en mis je een winnaarsmentaliteit bij je team? Gaan de spelers er niet echt voor? Het goede nieuws is dat je er iets aan kunt doen! 

wil je 2 knvb licentiepunten halen

Workshop: Ontwikkelen van een winnaarsmentaliteit!

Schrijf je in voor de workshop ‘’Het ontwikkelen van een winnaarsmentaliteit’’ op 22 januari! Deze workshop is erkend door de KNVB. Na de workshop ontvang je 2 KNVB licentiepunten!

Wanneer

  • Datum: vrijdag 22 januari 2021
  • Tijd: van 18.30 t/m 21.30 uur
  • Locatie: online via Zoom
  • Kosten: € 45,- pp
  • KNVB licentiepunten: 2

Partner

Had je graag mee willen doen maar ben je te laat? Zet je naam dan hieronder op de lijst en vink aan in welke onderwerpen je geinteresseerd bent. Dan sturen we je bericht als we een nieuw webinar organiseren.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Mental coach sport

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team onder de 21. Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockey team. Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam. Mentalcoach bij het Nederlandse heren rugby team onder de 18.  Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.

Twitter: @voetbalmeeting

Wil je 2 KNVB licentiepunten halen? was last modified: by