Evenementen

Evenementen

Je kunt me boeken voor een live event en je kunt me het hele jaar door boeken voor online evenementen. Je vindt hier evenementen voor ondernemers, sportmeetings en je als je me een keer vrijblijvend wilt zien spreken kun je ook een uitnodiging aanvragen voor een gratis evenement waar je gewoon naartoe kunt gaan.

Zelf organiseer ik online events want die hebben een enorm voordeel: ze gaan altijd door! . En livestreams en webinars zijn gewoon leuk!

Er zijn ook evenementen op locatie

(Als het mag van de minister).

Op deze pagina vind je evenementen waar al een datum voor bekend is, maar ook evenementen zonder datum. Dan kun je je naam op de interesselijst laten plaatsen.

Over online evenementen

Mensen ervaren de online events die ik geef als motiverend, energiek en krachtig.

De duur van een doorsnee online presentatie varieert van vijfenveertig minuten tot zestig minuten. En als je me boekt voor jouw besloten online event zijn ook online presentaties tot 25 tot 30 minuten mogelijk.

Het volgen van een online event geeft een enorme boost en het is eenvoudig te organiseren.

Iedereen kan een online presentatie volgen vanaf de plaats waar hij op dat moment is. Dat kan op het kantoor en vanuit huis zijn. Je hoeft als bedrijf geen accommodatie af te huren. En je bent als bedrijf geen kosten kwijt aan drankjes, versnaperingen en reiskosten.

Onderwerpen waar ik over spreek

De onderwerpen waar ik online over spreek zijn dezelfde onderwerpen waar ik over spreek tijdens de live events. De onderwerpen waar ik over spreek kun je hier zien en lezen.

Voor online events kun je als individu inschrijven. Hieronder in de agenda kun je zien wanneer er een online event is en waar het over gaat. En je kunt voor ieder evenement waar nog geen datum voor is vastgesteld je naam op de interesselijst plaatsen.


pijltje

Voor ondernemers

Je kunt me boeken voor een online evenement van jouw bedrijf.

En je kunt als individu inschrijven voor de meetings die je hier op deze pagina vindt.

Ondernemen tijdens de coronacrisis

Succesvol worden is niet moeilijk. Het gaat erom gedurende een lange periode consequent succesvol te denken en te handelen!

Meedoen!

ondernemen tijdens de coronacrisis
21 december Online zzp 15 euro ex btw

Yes you can!

Evenementen was last modified: by


Reviews

Boeiende zeer leerzame spreker

Rob, je bent een spreker die een bovengemiddelde positieve indruk achter heeft gelaten op mij, bij een presentatie die ik bij heb mogen wonen.

Echte eye openers die mij verder kunnen helpen op persoonlijk én zakelijk vlak.

Rene Kuenen, In2Sound
Rene Kuenen
Evenementen was last modified: by


Nog geen datum bekend

Hieronder vind je meetings waar nog geen datum voor is vastgesteld. Maar op de pagina’s waar deze meetings beschreven staan vind je wel een mogelijkheid om het aan te geven als je geïnteresseerd bent. En dan sturen we je een berichtje als we de datum weten.

Mindset is alles

Mindset is alles

Niet genoeg opdrachten, geen hoge omzet, geen grote winst. Je voelt je onzeker. Je twijfelt of je je doelen en dromen wel kunt realiseren en het lukt niet om jezelf in beweging te krijgen en actie te nemen.


pijltje

Sportmeetings

Voor deze evenementen kun je als individu inschrijven.

sport meetings

Sport meetings

Sportmeetings: online meetings voor voetbaltrainers en -coaches op de eerste maandag van de maand. Van 20.00 tot 21.00 uur. Geef je op en doe mee!

  • Online sportmeetings op de eerste maandag van de maand. Van 20.00 tot 21.00 uur.
  • We doen dit met online software Zoom of op locatie. Als je inschrijft krijg je een bevestiging en een deelname link.
  • En meetings op locatie waar je soms ook KNVB licentiepunten voor kunt krijgen.

Lees meer over sport meetings >>


pijltje

Gratis evenementen

Deze gratis evenementen zijn netwerkbijeenkomsten van Be United, de Bitterballenborrel. I.v.m. het verbod op evenementen zijn deze netwerkbijeenkomsten er op dit moment niet.


Als je me een keer wilt zien spreken ben je van harte welkom bij deze open bijeenkomsten op locatie. Vraag dan een uitnodiging op, dan sturen we je een berichtje.


Over Rob Wuijster


Met dank aan kai kalhh voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Evenementen was last modified: by