Eerste hulp bij presenteren

Eerste hulp bij presenteren
Eerste hulp bij presenteren

Eerste hulp bij presenteren biedt op korte termijn hulp en ondersteuning bij het maken en voorbereiden van je presentatie. Het doel hiervan is om het mogelijk te maken vanaf afstand en op zeer korte termijn adviezen, tips, oplossingen en feedback te geven.

Eerste hulp bij presenteren

Ga je binnenkort een presentatie geven? Heb je voordat je de werkelijke presentatie geeft nog hulp, advies en feedback nodig? Twijfel je of de presentatie wel goed en geschikt is? Weet je niet precies hoe je de presentatie kunt voorbereiden? Wil je gewoon dat iemand je presentatie checkt en eventueel tips geeft? Wil je adviezen over de manier van presenteren of over de presentatie zelf?

Ben je benieuwd of je met deze presentatie het publiek kunt boeien en bij je presentatie kunt betrekken? Wil je een antwoord op de vraag of je met je presentatie de aandacht van het publiek kunt krijgen en houden? Wil je weten of je presentatie wel overtuigend, motiverend of inspirerend is? Ben je bang dat je presentatie saai is?

Heb je spreekangst en ben je erg nerveus als je er alleen maar aan denkt om de presentatie te geven? En wil je hiervan af? Heb je vragen over presentatietechnieken?

Snel en vakkundig
Eerste hulp bij presenteren

Wat houdt de eerste hulp bij presenteren in?

Hulp in de volgende situaties

Als de presentatie nog moet maken:

Je weet het onderwerp waar je over gaat spreken, maar je weet niet precies hoe je de presentatie in elkaar moet zetten. Je hebt een klankbord, hulp en advies nodig over hoe het aan te pakken.

Ook als je nog bezig bent de presentatie te maken:

Je bent al begonnen de presentatie te maken of je presentatie is al voor een groot deel klaar. Maar je twijfelt ergens over of je wilt advies hoe iets op kunt  lossen.

Je hebt de presentatie al gemaakt:

De presentatie is klaar. Je wilt feedback van een professional over de gemaakte presentatie. Je wilt weten of de presentatie goed is en waar je specifiek tijdens deze presentatie op moet letten. In alle fasen van de voorbereiding van je presentatie kan ik je helpen.

 

 

Prijs vanaf

Deze hulp kun je krijgen vanaf €100,– voor het eerste uur of deel van het eerste uur. Voor uren daarna is het tarief €65 per uur. Deze tarieven zijn excl. btw.

100

 

Hoe gaat het in zijn werk

Je neemt contact op en je legt het probleem voor.

Daarna krijg je een e-mail met de geschatte kosten

Met deze prijsindicatie kun je per e-mail akkoord gaan

Je ontvangt dan een link naar een betaalpagina waar je het eerste uur kunt betalen. Vanuit Nederland kun je met Ideal betalen en vanuit België met MisterCash.

Dan stuur je mij je presentatie of een deel hiervan toe (afhankelijk van wat je probleem is).

Vervolgens bellen we en geef ik je advies, informatie en tips.

Als we een uur of minder nodig gehad hebben zijn we daarna klaar. Je ontvangt dan een factuur voor je administratie.

Als we langer nodig gehad hebben krijg je een factuur voor de totale kosten. Hier is de vooruitbetaling vanaf getrokken en voor het resterende bedrag heb je een betalingstermijn van 14 dagen.

Eerste stap: contact opnemen
Wie ben ik

Rob Wuijster

Mijn naam is Rob Wuijster en in het dagelijkse leven ben ik spreker en presentatietrainer.

Als je met je handen in het haar zit omdat je niet weet hoe je verder moet met je presentatie of omdat je twijfelt of je presentatie wel goed is, aarzel dan niet en neem contact met me op. Ik help je graag.

Eerste hulp bij presenteren was last modified: by