Eerste hulp bij presenteren

Eerste hulp bij presenteren is presenteer hulp. Eerste hulp bij presenteren biedt op korte termijn hulp en ondersteuning bij het maken en voorbereiden van je presentatie. Het doel hiervan is om het mogelijk te maken vanaf afstand en op zeer korte termijn adviezen, tips, oplossingen en feedback te geven. Je krijgt deze hulp van een ervaren spreker

Eerste hulp bij presenteren: voor wie

Eerste hulp bij presenteren is bestemd voor jou als je binnenkort een presentatie gaat geven. Misschien is er nog te weinig tijd om een presentatietraining te volgen, maar je voelt je vreselijk onzeker over je presentatie.

Als je voor je de presentatie gaat geven graag hulp, advies en feedback wilt, dan kan ik je dit geven. Eerste hulp bij presenteren is geen cursus waarbij iedereen hetzelfde doet, deze hulp is vraaggestuurd en ik kan ‘m je op korte termijn geven.

  • Twijfel je of de presentatie wel goed en geschikt is?
  • Weet je niet precies hoe je de presentatie kunt voorbereiden?
  • Wil je gewoon dat iemand je presentatie checkt en mee denkt?
  • Wil je adviezen over de manier van presenteren of over de presentatie zelf?

Eerste hulp bij presenteren: wanneer heb je er iets aan?

Hoewel Eerste hulp bij presenteren vraaggestuurd is, kan ik je evengoed ongeveer aangeven wanneer je hier iets aan kunt hebben. Als je twijfelt of ik je kan helpen, stuur me dan gewoon een e-mail en vertel me je twijfels. Dan laat ik je weten of ik denk je te kunnen helpen.

Publiek boeien

Ben je benieuwd of je met deze presentatie het publiek kunt boeien en bij je presentatie kunt betrekken? Wil je een antwoord op de vraag of je met je presentatie de aandacht van het publiek kunt krijgen en houden? Zou je willen of je presentatie wel overtuigend, motiverend of inspirerend is? Ben je bang dat je presentatie saai is? Dat zijn allemaal goede redenen om feedback te vragen.

Spreekangst

Heb je spreekangst en ben je erg nerveus als je eraan denkt om de presentatie te geven? En wil je hiervan af? Heb je vragen over presentatietechnieken? Wil je hier een gesprek over met een ervaren spreker? Ook dit is een uitstekende reden om hulp te vragen.

Snel en vakkundig

Vanaf 100 euro voor het eerste uur of deel van een uur. Eventuele volgende uren kosten 65 euro per uur. Deze tarieven zijn excl. btw.

Vanaf 100 euro

Snel hulp in de volgende situaties

Beginnen met je presentatie

Je weet het onderwerp waar je over gaat spreken, maar je weet niet precies hoe je de presentatie in elkaar moet zetten. Je hebt een klankbord, hulp en advies nodig over hoe het aan te pakken.


Je bent de presentatie aan het maken

Je bent al begonnen de presentatie te maken of je presentatie is al voor een groot deel klaar. Maar je twijfelt ergens over of je wilt advies hoe iets op kunt  lossen.


De presentatie is al klaar

De presentatie is klaar. Je wilt feedback van een professional over de gemaakte presentatie. Je wilt weten of de presentatie goed is en waar je specifiek tijdens deze presentatie op moet letten. In alle fasen van de voorbereiding van je presentatie kan ik je helpen.

Tarief

Deze hulp kun je krijgen vanaf €100,– voor het eerste uur of deel van het eerste uur. Voor uren daarna is het tarief €65 per uur. Deze tarieven zijn excl. btw.

Hoe werkt het?

Je neemt contact op en je legt het probleem voor.

Ik neem contact met je op en dan stuur je mij je presentatie of een deel hiervan toe, of we gaan bellen een afspraak maken (afhankelijk van wat je probleem is).

Bellen of een ontmoeting

Als ik weet waar je problemen liggen geef ik je een schatting van de kosten.

Vervolgens bellen we of zien we elkaar en geef ik je advies, informatie en tips.

Afspraak in Heiloo bij Alkmaar

Als je dat liever wilt, kunnen we ook een afspraak maken in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar. Dan kunnen we je presentatie face-to-face bespreken. Een afspraak in mijn kantoor neemt 2 uur in beslag.

Eerste stap: contact opnemen

Als je nu contact opneemt dan ben je snel geholpen en dan slaap je een stuk rustiger. Hoe eerder je presentatie helemaal klaar een voorbereid is hoe minder stress je zult ervaren.

 

Rob Wuijster

Wie is Rob Wuijster?

Mijn naam is Rob Wuijster en in het dagelijkse leven ben ik spreker en presentatietrainer.

Als je met je handen in het haar zit omdat je niet weet hoe je verder moet met je presentatie of omdat je twijfelt of je presentatie wel goed is, aarzel dan niet en neem contact met me op. Ik help je graag.

Eerste hulp bij presenteren

 

Eerste hulp bij presenteren was last modified: by