voetbal webinars

Coach als een prof

4,3
Rated 4.3 out of 5
4.3 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)

Voetbal webinar coach als een prof

Coachingsprincipes waarover ik vertel zijn: Party time, Rockey principe en het 0-0 principe. Tijdens het webinar vertel ik ook over het ontstaan van veldgoals en welke consequentie dat zou kunnen hebben voor het trainen.

Ook vertel ik je over de bespreking in de rust. Er zijn eigenlijk vier soorten ‘’standaard’’ besprekingen. En de bespreking die je kiest is afhankelijk van twee factoren. Hierdoor stem je de bespreking op de situatie af. Daarnaast vertel ik je over het verschil van de wedstrijdbespreking als je tegen een goede en als je slechte tegenstander speelt. 

Een ander perspectief

Versnellen

We gaan het er ook over hebben dat je spelers altijd een ander perspectief kunt geven waardoor ze dingen totaal anders gaan zien. Je wilt als coach snel resultaten, maar dat gaat meestal niet zo snel als je wilt. Ik wil je een hart onder de riem steken en vertellen hoe ik dat proces op een zeer eenvoudige wijze probeerde te versnellen. Ook vertel ik je nog iets over de communicatie! En hoe spelers optimaal van elkaar gebruik kunnen maken.

We gaan het ook uitgebreid hebben over focus en één mentale wet die bepaalt of je team zich ontwikkelen en groeien kan.

Facetten van snelheid

Snelheid in alle opzichten is heel erg belangrijk om als team succesvol te kunnen worden. Ik vertel je over alle belangrijk facetten van snelheid! Elk land heeft zijn eigen voetbal cultuur. Tijdens de presentatie vertel ik je wat het Nederlandse voetbal kan leren van het buitenland. En we gaan het ook hebben of je het beste op kwaliteiten of op tekortkomingen kunt trainen.

Als je dit voetbal webinar gevolgd hebt, heb je nieuwe ideeën gekregen. Je bent aan het denken gezet en je hebt weer nieuwe dingen geleerd. Je bent dan echt weer geïnspireerd!

Wat deelnemers zeggen over: Coach als een prof

voetbal

Coach-ervaringen delen

Interessante bruikbare tips mbt het coachvak! Leren van andermans ervaringen. Coachen is, net als je spe(e)(st)rs, altijd willen verbeteren. Bedankt Rob 👍
Saskia van Kerkhof-Dijkstra

voetbal

Coaching in rust en focus

De 4 voorbeelden die in rust kunnen worden gebruikt zijn heel goed.
Ik hou erg van de gevonden methode en het gegeven voorbeeld voor het focus.
Magdy Khayry

voetbal

Robert Harperink: Coach als een prof!

Leuk webinar met inzicht op 4 combinaties voor coaching in de rust en het verhaal van focus van een spelers om aan te leren.
Robert Harperink

Interesse in voetbal webinars

Dit is niet ons enige interactieve voetbal webinar, we organiseren ze regelmatig. Als je mee wilt doen, schrijf je naam dan op de lijst. Dan sturen we je bericht als we iets gaan organiseren.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team

Gepubliceerd op: 10-5-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 7-11-2022