Home » Motiverende spreker » Zakelijke mindset trainingen » Training Overtuigend presenteren door ervaren spreker

Training Overtuigend presenteren door ervaren spreker

In de training ’’Overtuigend presenteren’’ leer ik je alle ins en outs van presenteren en hoe je een geweldige speech kunt geven. Als motivational speaker weet ik precies waar je mee worstelt. En ken ik alle ins en outs. Het allerbelangrijkste van presenteren is dat je er plezier in krijgt. Als je plezier in het presenteren krijgt verdwijnt de spreekangst en krijg je automatisch meer flair en vertrouwen.

Overtuigend presenteren: speech met plezier

Met flair en zelfvertrouwen presenteren lukt het beste als je er plezier in hebt. Hierdoor ga je automatisch beter presenteren. Tijdens deze training schenken daarom aandacht aan hoe je meer plezier in het presenteren krijgt. Ik leer je hoe je bij jezelf innerlijke rust kunt creëren en hoe je je spreekangst kunt verminderen en zelfs volledig kwijt kunt raken.

Overtuigend presenteren: speech met plezier

In deze training leer ik je hoe je je op de presentatie kunt voorbereiden en hoe je de aandacht van het publiek krijgt en vasthoudt. Het hebben van contact met het publiek is ook enorm belangrijk, daarom vertel ik je hoe contact met het publiek krijgt en houdt.

Sympathie van het publiek

Sympathie van het publiek krijgen is een groot voordeel, daarom vertel ik je hoe je dat kunt realiseren.

Met vertrouwen presenteren

Ook vertel ik je uitgebreid over de indeling en structuur van je presentatie en hoe je een goede PowerPoint maakt en gebruikt. Een ander thema is hoe je met vertrouwen kunt speechen.

Of de presentatie lukt ja of de nee is voor een groot deel afhankelijk van de start van je speech. Daarom gaan we veel tijd en aandacht besteden aan de start van de presentatie.

Reacties van het publiek

Natuurlijk vertel ik je ook hoe je met de reacties uit het publiek kunt omgaan en hoe je de boodschap goed kunt overbrengen.

Andere onderwerpen zijn hoe je start met een speech na de lunch en het nut van het gebruik van energizers.

Overtuigen en effectief communiceren

Andere onderwerpen zijn hoe je het publiek kunt overtuigen en hoe je effectief kunt communiceren. En natuurlijk vertel ik je hoe je de speech kunt oefenen en waar je op moet letten.

Training: de details

Deze training neemt 3 dagdelen in beslag.

Tijdens de training krijgen de deelnemers de mogelijkheid om minimaal één presentatie te geven. Daarna krijgen ze speechopbouwende feedback.

Na de speech ben je in staat om een boeiende, inspirerende en goede presentatie te kunnen geven!

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach

Transformeert een groep mensen tot een team

Gepubliceerd op: 6-7-2022
Voor het laatst bijgewerkt op: 1-2-2023