sport meetings

Voetbal meetings

Je bent hier: Home » Alles over sport » Voetbal meetings
4.6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
coach als een prof

Voetbal meetings: voetbal webinars voor trainers en coaches


Online voetbal meetings voor voetbaltrainers en -coaches op de eerste maandag of woendag van de maand. Van 20.00 tot 21.00 uur.

We doen dit met online software Zoom of op locatie. Als je inschrijft krijg je een bevestiging en een deelname link.

En voetbal meetings op locatie waar je soms ook KNVB licentiepunten voor kunt krijgen. Geef je op en doe mee!

Mentale training

Ik ben een mental coach in de topsport en ik kan je zeggen dat mentale training en coaching in voetbal belangrijker is dan je denkt! In deze interactieve voetbal webinars leer ik je wat ik zelf heb geleerd en toegepast toen ik bondscoach van Zwitserland was.

voetbal

Dit fragment komt uit de bijeenkomst Teambuilding met resultaat van 11 januari 2021. Het webinar over dit onderwerp gaan we vast wel een keer herhalen. Als je bericht wilt krijgen wanneer dat is, zet je naam dan op de interesselijst die je een stukje lager op deze pagina kunt vinden. Of klik gewoon hier, dan spring je naar de interesselijst.


Vriendelijke woorden van deelnemers

leerzaam en plezierig

3 juni 2021

Heb deelgenomen aan het Webinar resultaat door doelstelling. Het Webinar was leerzaam en zeer toegankelijk met veel ruimte voor discussie en inbrengen eigen ideeën. Zal in de toekomst zeker nog een keer aan een Webinar deelnemen. Raad het coaches en toekomstig coaches van harte aan.

Paul van der Zwaan

Coach als een prof!

12 mei 2021

Leuke webinar met inzicht op 4 combinaties voor coaching in de rust en het verhaal van focus van een spelers om aan te leren.

Robert Harperink

Coaching in rust en Foucs

11 mei 2021

De 4 voorbeeld die in rust kunnen worden gebruikt zijn heel goed.
Ik hou erg van de gevonden methode en het gegeven voorbeeld voor het Foucs.

Magdy Khayry

Coach-ervaringen delen

11 mei 2021

Interessante bruikbare tips mbt het coachvak!
Leren van andermans ervaringen.
Coachen is, net als je spe(e)(st)rs, altijd willen verbeteren.
Bedankt Rob👍

Saskia van Kerkhof-Dijkstra

Interessant webinar, gebracht met veel passie!

1 maart 2021

Ik raad dit webinar zeker aan. Rob vertelt met veel passie en heeft een hele dosis ervaring, wat hij combineert door interessante, waargebeurde verhalen te vertellen.

Pim Olde Hampsink


procamp

Alexander Nonnekes: Train de trainer en Clubvoetbaldagen

Rob heeft gedurende 9 “Train-de-Trainer” -avonden de trainers van de Clubvoetbaldagen-clubs voorbereid op het plezierig en succesvol omgaan met kinderen. Zijn bondige presentatie gecombineerd met zijn enthousiaste manier van vertellen maakten het tot inspirerende avonden. De concrete tips zoals het gebruikmaken van beeldspraak en positieve woorden vormden de basis van zijn presentatie. De trainers keerden … Lees verder Alexander Nonnekes: Train de trainer en Clubvoetbaldagen

Zet je naam op de interesselijst

Voor deze sport meetings is nog geen datum vastgesteld. Je kunt je naam op de interesselijst zetten. Dan krijg je bericht als de datum bekend is. En je kunt op dat moment beslissen of je mee wilt doen of niet.Vorige en toekomstige voetbal webinars

Dit zijn voetbal webinars die al geweest zijn. Maar die komen in de toekomst weer. Zet je naam op de interesselijst.

Succesvol voetbal coachen

Succesvol voetbal coachen

Succesvoller voetbal coachen is een webinar is voor voetbaltrainers en -coaches van amateurverenigingen en van BVO’s die het beste uit zichzelf en uit het team willen halen en die goede resultaten met het team willen behalen.

resultaat door doelstellingen

Resultaat door doelstellingen

Wanneer je voetbalteam een doelstelling heeft waar iedereen achter staat zal het team alles geven en super gemotiveerd zijn om het doel te bereiken.
Daarom is het hebben van een doelstelling zo waanzinnig belangrijk. Doe mee op 2 juni a.s. >>

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen

Winnaarsmentaliteit bij spelers ontwikkelen

Zet het team zich niet honderd procent in om de wedstrijd te winnen? Maken ze er gewoon een potje van? Gaan ze niet tot het uiterste? Heb je de indruk dat ze helemaal niet willen winnen? Mis je inzet?

teambuilding met resultaat

Teambuilding voetbal

Teambuilding met resultaat: als de teamleden goed samenwerken groeien de spelers en het team boven hun eigen kunnen uit. Hierdoor is het team in staat om enorm goede resultaten te behalen

wil je 2 knvb licentiepunten halen

Wil je 2 KNVB licentiepunten halen?

Wil je 2 KNVB licentiepunten halen? Dan moet je meedoen met dit voetbal webinar. In samenwerking met Tjerja’s Voetbaltraining.

Spelers met moeilijk gedrag

Spelers met moeilijk gedrag

In je team zit vast wel een speler met moeilijk gedrag. Deze speler heeft met zijn moeilijke gedrag een negatieve invloed op de sfeer en de resultaten van je team. En daar zijn het team en jij als voetbaltrainer en voetbalcoach niet blij mee.

zelfvertrouwen voor voetballers

Zelfvertrouwen voor voetballers

Hoe zelfverzekerder een voetballer is, hoe sneller en meer hij groeit. En hoe beter de resultaten zijn die hij of zij bereikt. Hoe goed een speler presteert en de mate en de snelheid waarmee een speler technisch en tactisch groeit hangt voor een groot deel af van het zelfvertrouwen dat de speler heeft!

coach als een prof

Coach als een prof

Dit is een zeer bijzonder webinar voor voetbalcoaches. Tijdens dit webinar Coach als een prof vertel ik je over een aantal coaching-principes, coaching technieken en coachings uitgangsprincipes die ik in de topsport heb geleerd. De technieken zijn eenvoudig, praktisch en ze werken!


Meer mogelijkheden

Naast de voetbal meetings waar je individueel aan mee kunt doen hebben we ook mogelijkheden voor clubs. Die kun je hieronder vinden.

presentaties voor amateur voetbal verenigingen

Voor amateurclubs

Wil je me boeken voor een presentatie op je club? Maar zijn de kosten om me live te boeken voor jouw voetbalvereniging te hoog?  Hier is een oplossing voor en die oplossing heet Zoom. Jullie kunnen natuurlijk ook een groot scherm in de kantine zetten en met alle coaches en trainers meedoen aan de interactieve presentaties.

presentaties voor topsport

Voor topsport

Ik geef presentaties voor topsporters, voor coaches & trainers in de topsport en voor ouders van topsporters.

De presentaties zijn gericht op de mindset. Bedoeld voor zowel individuele sporters als voor teamsporters.


Hier vind je mijn profiel op LinkedIn.

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Motivational speaker

Rob Wuijster

Motivational speaker

Voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam onder de 21.

– Interim coach van het Zwitserse nationale dames hockeyteam.

-Mental coach bij twee BVO’s: Telstar en Veendam. Mentalcoach bij het Nederlandse heren rugbyteam onder de 18. 

-Als mental coach als docent actief bij de opleiding van trainers en coaches bij de Nederlandse IJshockey Bond.

Voetbal meetings was last modified: by