presentaties voor amateur voetbal verenigingen

Presentaties voor amateur voetbalverenigingen

Je bent hier: Home » Alles over sport » Presentaties voor amateur voetbalverenigingen

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Succesvol voetbal coachen

Amateur voetbalvereningingen

Mijn motivational sport speeches voor amateur voetbalverenigingen worden goed ontvangen door voetbaltrainers en voetbalcoaches.

Het is voor een voetbalclub erg belangrijk dat de trainers en coaches van de club gemotiveerd en betrokken blijven en zich voortdurend blijven ontwikkelen. Want de de  trainers en coaches moeten de spelers beter maken, motiveren en plezier in het voetbal geven.

Hoe beter en hoe gemotiveerder de trainers en coaches worden, hoe beter de resultaten van de teams zijn en hoe meer plezier de teams krijgen.  


Presentaties voor voetbaltrainers en voetbalcoaches

Op de pagina sportmeetings kun je o.a. presentaties voor voetbaltrainers en voetbalcoaches vinden. Voetbalcoaches en voetbaltrainers kunnen daar individueel inschrijven en via Zoom een interactieve presentatie volgen.


Presentaties voor amateur voetbalverenigingen en clubs

Wil je me boeken voor een presentatie op je club? Maar zijn de kosten om me live te boeken voor jouw voetbalvereniging te hoog?  Hier is een oplossing voor en die oplossing heet Zoom.

Jullie kunnen natuurlijk ook een groot scherm in de kantine zetten en met alle coaches en trainers meedoen aan de interactieve presentaties.

En nu we te maken hebben met corona-beperkingen kunnen de trainers en coaches ook de presentaties vanuit hun eigen huis volgen.

Als jullie met meer mensen van dezelfde club mee willen doen, praat dan even met me. Dan gaan we daar een win-win situatie van maken.

Kenmerken van de online presentaties

De presentaties zijn sprankelend, dynamisch, praktisch toepasbaar, leerzaam, motiverend en plezierig om te volgen. Tijdens de online presentaties maak ik gebruik van veel herkenbare, sprekende en boeiende voorbeelden en verhalen. De presentaties zet de trainers en coaches ook tot nadenken aan.

Interessant webinar, gebracht met veel passie!

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Ik raad dit webinar zeker aan. Rob vertelt met veel passie en heeft een hele dosis ervaring, wat hij combineert door interessante, waargebeurde verhalen te vertellen.

Pim Olde Hampsink

Ervaring als trainer en coach

Ik heb meer dan dertig jaar ervaring met het trainen en coachen van teams op allerlei verschillende niveaus. Ik begrijp waar trainers en coaches mee te maken hebben en waar ze mee worstelen.  Het is me duidelijk wat hun uitdagingen zijn. Door mijn enorme ervaring kan ik trainers en coaches waardevolle tips, technieken en adviezen geven.

Contact

Spreekt je dit aan en wil je me direct voor een presentatie boeken? Of ben je benieuwd geworden en heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.


Ik ben een inspirerende spreker en ik organiseer maandelijks voetbal webinars voor trainers en coaches.

En ik heb ook een voetbalkanaal op Twitter dat je kunt volgen.

Reviews

Interessant webinar, gebracht met veel passie!

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Ik raad dit webinar zeker aan. Rob vertelt met veel passie en heeft een hele dosis ervaring, wat hij combineert door interessante, waargebeurde verhalen te vertellen.

Pim Olde Hampsink

Duidelijk, boeiende uitleg!

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Rob kan zijn verhaal duidelijk vertellen op een boeiende manier. Door middel van ‘visuele’ voorbeelden geeft Rob een extra beeld van de situaties. Erg leerzaam!

J-P Hogenboom

Interessante webinar met nuttige tips👍🏻

Rated 5 out of 5
13 januari 2021

Webinar waarin Rob op een enthousiaste manier veel goede tips gaf hoe je een sterk team kan smeden.

Ebbo

Resultaat door Doelstellingen

Rated 5 out of 5
11 november 2020

Zeer verstaanbare, gebruiksklare uiteenzetting die via praktijk voorbeelden je direct laat nadenken over je eigen toepassingsgebieden.
Iedereen kan zeker hiermee beter gisteren dan morgen mee aan de slag.
Zeer sterk aan te bevelen.

Gert Van Rillaer KSK HEIST BelgiePresentaties voor amateur voetbalverenigingen was last modified: by