Home » Aanbevelingen » sv Meervogels ’31: Zonder RESPECT geen voetbal
meervogels

sv Meervogels ’31: Zonder RESPECT geen voetbal

“Zonder RESPECT geen voetbal” is de slogan waarmee de KNVB en de aangesloten verenigingen trachten het respect weer terug te brengen op en rondom het voetbalveld. In onze ogen is “Positief Coachen” een belangrijk onderdeel om dit respect weer terug te brengen.

Gelukkig kent sv Meervogels ’31 weinig incidenten, maar realiseert zich dat ook bij Meervogels smeulende vuurtjes zijn, die “zomaar” kunnen ontvlammen.

Als onderdeel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben ruim 60 leiders/trainers de lezing gevolgd en heeft Rob Wuijster met veel energie zijn positieve verhaal verteld met vele anekdotes uit zijn rijke ervaring.

Succes & Plezier en Gedachten zijn krachten, zijn belangrijke pijlers van zijn interessante betoog. Het publiek ging in een positieve flow en met vele positieve haakjes huiswaarts.

Het seizoen is inmiddels begonnen en ik heb de effecten van Positief Coachen als gezien! Rob, bedankt voor de inspirerende avond ….

Rob Kooyman, Voorzitter en lid van de “Zonder RESPECT” geen Voetbal”-commissie

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Teambuilding specialist

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach. Transformeert een groep mensen tot een team. Spreekt als gastspreker over teambuilding en biedt teambuilding workshops en begeleidingstrajecten.