Home » Aanbevelingen » BNI de Gouwe: Makkelijke prater en een goed verstaander
bni de gouwe

BNI de Gouwe: Makkelijke prater en een goed verstaander

Rob heeft voor het ondernemersnetwerk van BNI de Gouwe online een masterclass verzorgt over de do’s & don’ts van winnende teams. Op de vroege ochtend hield hij iedereen geboeid met zijn tomeloze energie, aansprekende voorbeelden en interactie met het publiek. Op een laagdrempelige manier deelt hij in een rap tempo vele inzichten. Door het verhaal bij zichzelf te houden biedt hij ruimte aan de toehoorder om een eigen mening te vormen.

Vooraf heeft Rob de tijd genomen om samen met mij de inhoud af te stemmen op de deelnemers van de masterclass. Er was regelmatig contact via mail of telefoon om de puntjes op de i te zetten. De professionele aanpak was compleet door ook na afloop kort te evalueren en af te ronden.

Een lezing van Rob Wuijster is een enthousiaste opwarmer vol inzichten en ideeën om als team verder mee aan de slag te gaan.

Dorotheé Beens, Namens het Leiderschapsteam 2020, BNI de Gouwe

Rob Wuijster

Rob Wuijster

Teambuilding specialist

Specialist in teambuilding, voormalig bondscoach. Transformeert een groep mensen tot een team. Spreekt als gastspreker over teambuilding en biedt teambuilding workshops en begeleidingstrajecten.